Det siger andre

LIVSFORANDRENDE BØRNEOPDRAGELSE

LÆS OG HØR HER HVAD ANDRE HAR SAGT

Som et af de aktive tiltag i HIGHER WORTH´s rolle som "Aktiv Løftegiver" i Småbørnsløftet, er bl.a. kurset "LIVSFORANDRENDE BØRNEOPDRAGELSE - Giv dit barn et godt og stærkt selvværd" som henvender sig til alle småbørnsforældre samt personale/voksne der er i daglig eller tæt kontakt med barnet. Kurset tilbydes GRATIS til kommuner rundt om i landet. Ønsker du at få kurset til DIN kommune, beder vi dig få jeres daginstitutionsleder eller den ansvarlige for Børn & Unge i kommunen til at kontakte os. 

 

Som medlem vil du altid blive tilbudt muligheden for at kunne deltage på foredrag og andre events som foreningen afholder. Ikke medlem? Udfyld formen nederst på siden.

Hør og læs hvad deltagerene har sagt

Ønsker du også at bidrage med dine tanker og oplevelser eller har du gjort dig nogle erfaringer ved at bruge nogen af de redskaber du har fået på kurset eller fra "DE 5 MODULER", som du gerne vil dele med andre, så skriv trygt til os. KLIK HER

 

(Ønsker du at være anonym, skal HIGHER WORTH blot være bekendt med dine oplysninger)

 

 

Læs hvad andre har sagt:

 

"Rigtig godt!! Der er mange brugbare teknikker. Inspirerende, positivt og meget givende.

Jeg vil gerne foreslå, at dette bliver udbredt så det bliver en del af fødselsforberedelse eller et tilbud alle forældre får inden for barnets første leveår. Alle kan bruge det og det burde være obligatorisk."

- Marie - forældre


"Det er et fantastisk foredrag, alle forældre skulle vide dette for at hjælpe sig selv og sit barn. Det er guld værd og uundværligt.

Tusind Tak til jer der gør dette arbejde og deler denne viden med os, så vi kan blive bedre/ klogere."

- Sabrina - forældre


"Dette foredrag kan åbne dit sind for hvilke få ændringer der kan give mere tid i din hverdag.

Du få indsigt I hvilke værktøjer der er gode for dine handlemønstre og derved skabe ro og harmoni i hjemmet."

- Henrik - forældre


"Fantastisk foredrag! Det har virkelig været en øjenåbner og et utroligt tankevækkende foredrag. I gør et virkelig godt stykke arbejde.

Tusind tak for jer!"

- Hanna - forældre


"Jeg synes det har været: Oplysningende, Reflekterende, Skræmmende - noget ramte hårdt, Brugbart, Vigtigt, Givende, Sjovt, Det har givet god indsigt, Brugbare redskaber."

- Sofie - forældre

 

"Et rigtig godt foredrag med en masse gode input, som åbnede øjnene for at være bedre forældre for sine børn og derved give dem bedre selvværd."

- Ditte - forældre

 

"Rigtig godt foredrag. Jeg fik nogle gode redskaber som jeg bestemt vil bruge i mit liv. Mange tak!"

- Elvira - forældre

 

"Det mest konkrete og konstruktive foredrag jeg længe har været med til!"

- Sarah - forældre

 

"Et godt og lærerigt foredrag der udvider ens perspektiv. Konkrete og brugbare værktøjer. Kan kun støtte en forening med så passionerede og dygtige folk bag!"

- Daniel - forældre

 

"Et utroligt spændende og inspirerende foredrag! Bl.a. hvordan man skaber og fastholder sig selv, i sin egen fortælling og hvordan man ubevidst giver det videre til sine børn. Et vendepunkt i mit liv!”  

- Susanne - Pædagog

 

"Foredraget er en øjenåbner ift. hvad man kan gøre som forældre/ individ i hverdagen for at skabe en bedre hverdag for hele familien."

- Allan - forældre

 

"Meget lærerigt og lidt “skræmmende” da de ting der bliver sagt rammer plet. I er et “godt” par og behagelige og dygtige at opleve."

- Linda - forældre

 

"Rigtig godt foredrag der satte tingene i perspektiv (børnenes perspektiv) og gav gode konkrete redskaber man kan bruge i hverdagen."

- Karina - forældre

 

"Rigtig godt foredrag. Det gav mange ting at tænke over og nogle gode konkrete redskaber" 

- Mikkel - forældre

 

"Øjenåbner og alligevel genkendeligt og relaterbart. Formindske afstanden mellem de gode intentioner og de handlinger som faciliterer den positive ændring."

- Ann-Sofie - forældre

 

"Spændende, givende, interessant og informerende."

- Thomas - forældre

 

"Spændende foredrag. Meget relevant. Forfriskende indgangsvinkel at bruge forældrenes selvværd og reaktionsmønstre." 

- Allan - forældre

 

"Gode pointer og nogle gode konkrete værktøjer."

- Mie - forældre

 

"Foredraget gav en bedre forståelse for hvor mit reaktionsmønster kommer fra. Jeg har fået en større forståelse for de mekanismer som påvirker mig, og til at se hvor vi som forældre kan gøre en forskel”. 

- Lisbeth - forældre

 

"Et godt og lærerigt foredrag med mange gode redskaber jeg vil tage i brug der hjemme. Man føler sig rigtig tryg i jeres ord og nærvær”. 

- Jane - forældre

 

"Foredraget giver dig en vigtig indsigt og redskaber til hvordan du kan hjælpe dig selv og dine børn”. 

- Ditte - Pædagog

 

"Super godt foredrag! Har lært mange gode "hverdags fif" jeg vil bruge i opdragelsen. Vil klart anbefale jer til vores omgangskreds!”

- Frida - forældre

 

"Godt foredrag! Mange værktøjer jeg kan bruge i hverdagen. Kunne godt bruge mere tid på det foredrag.” 

- Jon - forældre

JA, JEG ØNSKER AT STØTTE HIGHER WORTH OG TEGNE ET GRATIS MEDLEMSSKAB

Klik her for at læse vores privallivspolitik.

Vi glæder os til at kunne sende dig e-mails om spændende nyheder og artikler - fyldt med tips og gode råd, personlige strategier og værktøjer. Du vil modtage medlemstilbud, invitation til arrangementer, events, socialt samværd, seminarer, webinarer, foredrag, survays og spændende updates. Ingen spam. Kun viden, der kan tjene dig positivt i din rolle som forældre og for din personlige udvikling.
Du kan til hver en tid opsige dit medlemsskab.